Търсят се съквартиранти

Big Brother 4 идва през септември, сега са кастингите
20 юни 2008 17:18,
33
Търсят се съквартиранти
Снимка: Sia Adevrtising

Тъкмо приключи настощият сезон риалити-истерии, а следващият вече се подготвя.

Тази есен битката ще е титанична, защото на сцената, пардон, на екрана, се връща Големият брат.

Кастингите за четвъртия сезон на шоуто започват тази неделя от Плевен и ще приключат на 22 юли в София. Екипът на Сия Адвртайзинг ще мине също през Велико Търново, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Стара Загора, Пловдив и Благоевград.

Междувременно започна строежът на новата къща. Тя ще се намира извън София и ще бъде по-голяма от предишната. Ще се простира на цели 3 000 квадратни метра.

Всичко ще започне в средата на септември.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
8
 
32
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Златинке... ти си с голям психически проблем... Вече ми се повръща като ти видя copy-paste изявлението нацвъкано на всяка новина свързана с бате ти Слави и Нова телевизия и т.н.Съвсем сериозно - замисли се - не си добре.. Очевидно буташ масло...
31
8
 
32
 
! Отговори
Lostov преди 15 години
ami tui mi, samo prostotii po rodnite televizii.... Kolko po-intetresno i obrazovatelno bi bilo da se po4erpi ot 4ujdia opit ne prostotiite, ami neshto po-inteligentno, naprimer HOW IT'S MADE i t.n.
30
8
 
32
 
! Отговори
прогноза преди 15 години
...А на шествието на феновете ще дойде Боян Расате, който ще ги замерва с разни неща понеже, нали, не може хората да гледат предавания, които той не харесва. После ще го арестуват и ще го показват по телевизиите вместо Шоуто на Слави и Вип Брадър.
29
8
 
32
 
! Отговори
Smith преди 15 години
Ясно е ниското интелектуално ниво на Трифонов.Но още по-жалко е това, на феновете му.Нещастна Българийо...Биг Брадър и Трифоновда бъдат смисъла на нечии животи...:(((
28
8
 
32
 
! Отговори
zlatina преди 15 години
Оказа се, че слуховете около евентуалните протести при спирането на шоуто на Слави не са само слухове.Невероятен скандал се развихри около скандалната форумка и фенка на Слави Трифонов Златина Савова. Савова предупреждава, че ако спрат Шоуто на Слави ще направи проблем на бТВ под формата на митинг и ще раздуха скандала до ЕС. Савова също така ще направи скандал и на Нова, ако във Вип Брадър 3 не вземе участие популарната в близкото минало водеща Ася Статева от Такси.Оказа се, че през 2009 ще има митинги-шествия пред бТВ и Нова ТВ, които ще надминат скандалността на гей парадите. Този път ТВ феновете ще потърсят правата си.За какво става дума? В Интернет усилено тече подписка, която има за цел да накара продуцентите на Вип Брадър да поканят бившата ТВ зевзда на 90-те Ася Статева (позната от "Супершоу Невада" и "Шоу Такси") за участие в предаването. Феновете предупреждават, че ако искането им не бъде удовлетворено догодина, през 2009 г. те ще направят протест пред сградата на Нова Телевизия в столицата. Новината се разпространи като клюка из форуми и чатове в Интернет преди броени дни.Напоследък има много слухове в Интернет пространството, че Ася Статева ще участва във Вип Брадър догодина.Що се отнася до евентуалното бъдещо протестно шествие пред бТВ, става въпрос за "Шоуто на Слави". Въпреки, че Слави Трифонов подписа с бТВ нов тригодишен договор, феновете се безпокоят шоуто му да не бъде спряно, защото непрекъснато се появяват слухове за спирането на шоуто му. "Шоуто не е изчерпано, а е последното стойностно предаване в тази държава.", коментират разпалени фенове по форумите.Ако поне едно от тези протестни действия се осъществи, това ще бъде за първи път в нашата страна. Относно гей-парада в София, хората искащи да направят шоествията пред бТВ и Нова са категорични: "Щом гейовете и лесбийките имат право на шествия, ние, ТВ зрителите също имаме това право по закон". Крайно време беше ТВ зрителите да започнат да търсят правата си.
27
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
da ama kato po4ne vi4ki 6te gledate. tova e deistvitelnostta hora! poglednete se v ogledaloto,kakvito hora vlizat te sa izvadka ot naroda.kakvito problemi se obsujdat te sa plod na ob6testvoto ni.6tom vutre vlizat prostaci i kompleksari zamislete se kakvi ste pove4eto!
26
8
 
32
 
! Отговори
Selina преди 15 години
За съжаление обикновената аудитория е виновна да ги има тези предавания. Ако не се пращаха смс-и и предаването нямаше рейтинг дали щеше да се излъчва за 4-ти път?!?! А и предаването на Азис, случайно гледах 5 мин от него, за мен това предване трябва да се забрани със закон. За толкова ли *** ни вземат?!?!?
25
8
 
32
 
! Отговори
kanal 1 преди 15 години
Махнете този *** руснак с горна устна като на Гей Паднишев и гъгнив глас.Няма ли кой да каже на оня *** Боби да си изправи гърбицата?
24
8
 
32
 
! Отговори
bg преди 15 години
Има лек срещу такива предавания... Аз например избягвам да гледам трите големи "национални" ефирни телевизии, просто вече са ми омръзнали техните предавания и безбройните им рекламни блокове. БНТ взема 70 милиона от бюджета за да прави новини на турски и да ми рекламира през половин час космодиск, а да не дава европейското по футбол.., БТВ- каквото и лошо да кажа все е малко- *** предавания, особено "шоуто" на оная гад Слави и *** му сценаристи ...смет, НОВА е доста комерсиална и напоследък доста я оплескаха с поредното SMS-шоу, което е продукт на същата тази гад... Най-новата ефирна с нац. покритие TV2 залага на скандалното, като си мисли че ще бъде гледаемо/ *** с турското име Азис няма да споменавам, че ми става лошо на стомаха/... да, ама не. Единственото класно предаване в програмната схема е това на проф. Юлиян Вучков, което въпреки хулите от страна на "господарите" и псевдошоуто на Дългия, продължава да радва мислещите българи.
23
8
 
32
 
! Отговори
Лора преди 15 години
Браво 17. Нищо не е загубено за нашия народ, щом има такива мислещи млади хора.Стига чалга и риалити глупости! Искаме предавания, които да бъдат стойностни и да възпитават, а не да развращават подрастващиге!Докога с тия простащини?
22
8
 
32
 
! Отговори
pisna mi преди 15 години
Prost narod-slaba dyrjawa,prostite hora se manipulirat lesno,a s prostotii kato BIG BROTHER tova stava lesno,loshoto e za detsata ni-gledat i si misljat che tova e jivota...
21
8
 
32
 
! Отговори
nqkoi si преди 15 години
Big Bro e interesen format za auditoriatat na zapad, za6toto tam ima normi i etiket na ob6tuvane. Kogato sa zatvoreni dadena grupa ot hora postepenno te zabravqt za normite na ob6tuvane i po4vat da se darjat po-osvobodeno. V BG situaciqta e druga tuka nikoi ne spazva normi i etiket na ob6tuvane i zatova e bezinteresno na bg auditoriqta da gleda karanici i psuvni sled kato vijda tova v semeistvoto i ob6testvoto. Big Bro trqbva da bude sprqn!
20
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Те не искат да го възпитават, пука им, искат му парите, прав е 18, ще гледаме други канали
19
8
 
32
 
! Отговори
СтефанТМ преди 15 години
Дали ги четат коментарите? Организаторите на подобни "програми" би трябвало да си правят сметка, че хората не ги интересуват глупостите които поднасят на екрана на една национална телевизия. Българинът е духовна натура и НЕ ГО ИНТЕРЕСУВАТ ПОДОБНИ ПРОСТОТИИ ПОДНЕСЕНИ ОТ ЕКРАНА НА ТЕЛЕВИЗИЯТА. КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ЛАКОМИЯТА! ТЪРСЕТЕ И ПОДНАСЯЙТЕ НА ТОЗИ НАРОД СМИСЛЕНИ ПРОГРАМИ ЗА ДА ГО ВЪЗПИТАВАТЕ, А НЕ ДА ГО ОПРОСТАЧВАТЕ!
18
8
 
32
 
! Отговори
инициатор преди 15 години
Хайде и вие!!!Успех!
17
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
Само като си представя как Христина, Здравко и детето, което очакват, пак ще са вътре, ми става лошоооооооооооо! Забранете тази игра, алчни продуценти, бездуховни творци отвъд Океана, имащи за цел досъсипването на морала на една нация, най-древната в света, с която не могат да се мерят жалки , пръкнали се от кръвосмешение преди 200 години!
16
8
 
32
 
! Отговори
BaHk0o преди 15 години
mn dobro tui shoy mn me kefi
15
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
ох пак ли тази простотия. Сега ще започнат пак безконечните реклами по нова тв "за да изгоните Гунчо обадете се на номер...." направо ме влудяват тия *** предавания. И българинът дето всички проблеми си е решил вече само за това ще говори. Отврат
14
8
 
32
 
! Отговори
JoeLeTaxi преди 15 години
POREDNIQ ZDRAVKO-BROTHER...
13
8
 
32
 
! Отговори
преди 15 години
ей поредното тъпо предаване, мнооого е скучно, не си струва зрителската аудитория. И всеки следващ сезон става все по-отчайващ имайки предвид хората, които избират. На мен ми е жалко предванце, но пък застаряващото поколение ще си има ново развлечение наравно с "Дързост и красота".